lunes, enero 30, 2006

Hay dos grupos: los tontos y mi hermana...!!!!





Hi han caps de setmana i caps de setmana....i aquest ha estat un cap de setmana de somni...Tot ha sortit rodó i no puc demanar res més.
Divendres vaig arribar a la ciutat de la llum ...Visites i mes visistes a una ciutat que te un encant especial, una ciutat que està tot fet a lo gros...Grans monuments, grans jardins i sobretot una ciutat que per la nit sembla que desperti.
A mes amb un encant afegit, la visita la vaig fer amb la meva germaneta...Caminar i perdrens per la ciutat de l’amor amb la germaneta ha estat per mi una experiència realment inexplicable....
Després vam guanyar un partit difícil e importantíssim, que ens permet seguir somiant per cumplir els nostres objectius. Un partit d’aquells que té tots els alicients per enganxar-te a aquest esport. Gols, mes gols, un joc instens i fins i tot dur en certes parts del partit.
Però el més important....tres punts més a una pista dificil.
Res més, se que tampoc descobreixo res, però dir que si mai voleu fer una escapada i no teniu destí, a París podeu trobar tot el que busqueu...He quedat encantat per aquest cap de setmana. Ràpid, intens i ben acompanyat. Cert que es la ciutat de l’amor, i fer-l’ho amb la teva parella ha de ser molt romàntic, pero en el cas de que no en tinguis, la germaneta ha estat la companya perfecte per fer aquesta escapada....






Meri un cap de setmana genial al teu costat.
Una ciutat on les fotos es converteixen en postals....sinó opineu vosaltres mateixos.

1 Comments:

Blogger Pablito el Gordito said...

Jejejeje, fotos-postals??

Home, la Tour Eiffel és maca, xo x si sola ja brillava... el teu piercing al davant no calia!! jejejeje.

Bona pinta té l'escapadeta amb victòria a la capital de la república!! I a més no us han cremat res!! Esteu q us sortiu... En fin, aquí entre pluja i fred seguirem mirant les teves postals (perdó, fotos) i seguirem (o seguiré) somrient veient q les coses rutllen de puta mare a terres franceses.

Cuidesemele!!! Aiiiooooooo!!!

12:02 p. m., enero 31, 2006  

Publicar un comentario

<< Home