lunes, enero 02, 2006

aquelles nits que pots perdre fins i tot.........el cap Tamara el cap.....

Bon dia a tothom, despres d'un temps de desconeccio, aqui em teniu de nou per explicar alguna que altre batalleta que em ve de gust compartir....
Definitivament penso, que les millors nit i les millors festes, apareixen sempre de la manera mes insolita possible...
En un bar, deleitant-me com el meu......sin nombres numero dos, es tirava la birra per sobre per estar un xic despistat observant els encants (tatuats..... per un cigarro segons ella, per una obra d'art segons els altres) d'una xaia, va sortir la oportunitat d'anar a un concert... Son aquelles nits que et despistes, segurament provocat per l'alcohol, deixes passar les hores amb la bona companyia...Birres, mes birres, i un SI com a resposta, a veure muchachito...
Del concert mooooooooooolt a dir, una nit sense estres, divertida i amb la millor comapanyia. Vaig començar la tarda rient vaig acabar la nit rient i perque no dir-ho, vaig començar el dia rebent un somriure precios d'algu molt especial...Quant el dia se't fa curt, quant et falten hores al dia, es senyal que tot ha anat rodo.
Pots anar a veure el millor concert de U2 (que m'agraden que consti) al camp nou, pagar una burrada per veure llumetes de lluny.....i si es un bon concert, pero digueu-me agosserat, anar a un concert, a l'apolo, amb les xaies, amb el dropol, que et tirin birra per sobre i sobretot llevar-te el dia següent, amb la olor a birra, i amb el somriure als llabis...
Em va fa pensar... que per mi aixo es el millor regal de nadal que em podieu haver fet.....
Merci a les xaies per la vostre companyia...
Merci pau per les birres
I a tu Lula, simplement merci per entendrem sempre.....

Espero poder repetir molts concerts i nits com aquestes sempre....

3 Comments:

Blogger lula said...

un dia soñando en un sueño soñé...hola bon dia; il·lustrissims senyors; benvolguts; no nem bé, no... com es feia això d'escriure un comentari de text?? (Pau, tens 4 faltes d'ortografia... hauriem d'anar una mica més a la uni! els petons de vaca, xo, els domines força! a quina classe s'apren això?!) atención, pregunta: Àngel, no tenies calor amb el gorro?!jejeje
hem trobat a faltar el q buscavem... escots amb pits perfectes masculins; l'aroma de la cervesa rància pel matí!poca cosa més... però del que no ens podrem despendre never serà del record d'una nit de sexe musical, amb la millor família (a part de la rústica!jajaja!), les hores de cua a la barra per aconseguir birres per alguns compartir, altres per tirar, de meneítos amb desconeguts, del ressò dels tambors, una nit de buscar i no trobar (eh Tamara?!!!o no ens va deixar buscar?!..) en definitiva un super guateque (Pau, el primer grup q tan bé sonava i ningú recordava era la Guateque band) que per molt de temps ens deixarà un somriure inconscient als llavis!
des de l'interior més profund de les xaies us comuniquem que esteu seleccionats per ésser els xaios d'honor!! (rebreu la butlleta amb les clàusules del concurs "Mister xaio'06" pròximament als respectius domicilis)
Ara posant-nos serioses.. va ser tot un plaer compartir aquesta memorable nit coneixent-nos una miqueta més (això si q nos paga amb Mastercard) i disfrutant plegats de tot el q la va envoltar; però ante todo y sobretodo, sense vosaltres no hagués resultat tan màgica!
ens veiem pel bombo infierno.. yeah, yeah, yeah... y es q sois como la nata para nuestro chocolate!!
un petonàs de cada una per cada un detrás de la cortina de un cine de verano!!

1:21 p. m., enero 03, 2006  
Blogger lula said...

k guai això de ser a part de xaies comentario tmb!!... i el primer!!... però tmb voliem ser el segon! som així d'egocèntriques!!
i l'últim apunt... esperem q en aquest any que acaba de començar poguem disfrutar de molts comentaris sobre nits per emmarcar!!
kukuxumusus

1:21 p. m., enero 03, 2006  
Anonymous Anónimo said...

Zakaj pa ne:)

10:24 p. m., noviembre 18, 2009  

Publicar un comentario

<< Home